Artikkel

Gratis omvisning med kunnskapsvert

Det er med stor glede vi kunngjør en ny og spennende tilleggsmulighet for dere å utforske vår utrolige samling av kunst og kultur. Fra og med 1. juli vil vi tilby spesialtilpassede omvisninger med våre dyktige kunnskapsverter hver lørdag og søndag klokken 13. Dette er en unik mulighet til å dykke dypere ned i historiens fortryllende mysterier og la kunnskapens flammer bli antent i deres sjeler.

For å delta på disse eksklusive omvisningene, vennligst henvend dere i vår kasse til en av våre vennlige butikkverter. Der vil de med stor glede skrive ut den ettertraktede billetten "Omvisning juli 2023" for dere. Og det beste av alt? Denne billetten er gratis! Vi ønsker å gi dere alle sjansen til å oppleve vår vakre samling på en måte som virkelig bringer den til liv.

Kjøp billetter her.

Det er viktig å merke seg at alle våre besøkende må ha denne billetten for å delta på omvisningene. Derfor kan den også skrives ut til de av dere som allerede har kjøpt vanlige billetter til museet. Husk at denne tjenesten er tilgjengelig kun for samme dag, så sørg for å få utskriftene deres umiddelbart ved kjøp av vanlige billetter.

Vi ønsker å skape en helt spesiell opplevelse for dere, hvor dere kan fordype dere i kunnskapen, la historiene blomstre og skape uforglemmelige minner sammen. Så sørg for å bli med oss på våre omvisninger og la våre kunnskapsverter ta dere med på en reise gjennom tid og rom.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til vårt museum, hvor kunnskap og eventyr går hånd i hånd.

Kunnskapsvert
Foto
UiB/Silje Katrine Robinson