Kunnskap om Kreft gjennom Kunst - Lanserings fest og utstilling

Musèplassen 3

Logo Kreft arrangement
Logo Kunnskap om kreft gjennom kunst. Henriette Ertsås

Prosjektet "Kunnskap om kreft gjennom kunst" ønsker velkommen til utstilling og lanseringsfest hos Universitetsmuseet.

Prosjektet er igangsatt med startmidler fra Universitetet i Bergen, og bruker kunst i formidling av kreftbiologi. Kunstnere inviteres til diskusjoner og eksperimenter av utvalgte aspekter innen kreftbiologi og utfordres deretter til å lage kunst av sin erfaring fra laboratoriet.

I denne utstillingen kan du se hvordan skuespiller og molekylærbiolog Henriette Christie Ertsås, og filmfotograf og molekylærbiolog Per Sakariassen forstår kreft. Andre kunstnere har også bidratt. Utstillingen er åpen i museets åpningstid.

Prosjektleder: Tarig Osman, Klinisk Institutt 1, UiB

Lanseringsfesten blir holdt i Christie Café 25. oktober.

Program:

Utstilling i forhandlingsrommet: i museets åpningstid, 24.10 til 27.10

Visning av KORTFILMER om kreftcellen – Hun er Verdens Verste Kollega. Ansatt i bedriften kroppen, der hun misbruker sin stilling på det groveste. Trailer

REBUSLØP gjennom risikofaktorer for å utvikle kreft.

FORESTILLING: “Stine Stamcelle Finner Seg Selv”. En forestilling om identitet og fenotypisk plastisitet

KREFTCELLE PÅ VEGGEN: Malerier og foto

HOS LEGEN: Hva utgjør spåkulen vi trenger for å kunne forutsi pasientens fremtid? Beregn utviklingen av en kreftsykdom.
Skoleklasser (5-9 trinn) kan reservere program her

Lanseringsfest i Christie Café, kl. 18:30-22, 25 oktober

SKJULT TEATER: Smakebiter fra flere kortfilmer i serien.

PODCAST-innspilling: Utfordringer knyttet til fremtidens skreddersydde kreftbehandling.

KURS i KARSINOM. Kreftcellens strategier i ledelse og lidelse. Tips for fremadstormende entreprenører.

Adgang til USTILLINGEN i forhandlingsrommet fra Christie Café

Registrer deg her innen 20.10. Inngang gratis.