Kunnskap om Kreft gjennom Kunst - Lanserings fest og utstilling

og Christie Café

Musèplassen 3

Logo Kreft arrangement

Prosjektet "Kunnskap om kreft gjennom kunst" ønsker velkommen til utstilling og lanseringsfest hos Universitetsmuseet.

Prosjektet er igangsatt med startmidler fra Universitetet i Bergen, og bruker kunst i formidling av kreftbiologi. Kunstnere inviteres til diskusjoner og eksperimenter av utvalgte aspekter innen kreftbiologi og utfordres deretter til å lage kunst av sin erfaring fra laboratoriet.

I denne utstillingen kan du se hvordan skuespiller og molekylærbiolog Henriette Christie Ertsås, og filmfotograf og molekylærbiolog Per Sakariassen forstår kreft. Andre kunstnere har også bidratt. Utstillingen er åpen i museets åpningstid.

Prosjektleder: Tarig Osman, Klinisk Institutt 1, UiB

Lanseringsfesten blir holdt i Christie Café 25. oktober.

Program:

Utstilling i forhandlingsrommet: i museets åpningstid, 24.10 til 27.10

Visning av KORTFILMER om kreftcellen – Hun er Verdens Verste Kollega. Ansatt i bedriften kroppen, der hun misbruker sin stilling på det groveste. Trailer

REBUSLØP gjennom risikofaktorer for å utvikle kreft.

FORESTILLING: “Stine Stamcelle Finner Seg Selv”. En forestilling om identitet og fenotypisk plastisitet

KREFTCELLE PÅ VEGGEN: Malerier og foto

HOS LEGEN: Hva utgjør spåkulen vi trenger for å kunne forutsi pasientens fremtid? Beregn utviklingen av en kreftsykdom.
Skoleklasser (5-9 trinn) kan reservere program her

Lanseringsfest i Christie Café, kl. 18:30-22, 25 oktober

SKJULT TEATER: Smakebiter fra flere kortfilmer i serien.

PODCAST-innspilling: Utfordringer knyttet til fremtidens skreddersydde kreftbehandling.

KURS i KARSINOM. Kreftcellens strategier i ledelse og lidelse. Tips for fremadstormende entreprenører.

Adgang til USTILLINGEN i forhandlingsrommet fra Christie Café

Registrer deg her innen 20.10. Inngang gratis.