Arrangement

Preformance: Minervas stemme

Fredag 27. mai 2022 kl. 18.00 –19.00

Tårnsalen

Univeresitetsmuseet, Naturhistorisk

Muséplassen 3

5007 Bergen

Vi ser en enslig hånd gripe rundt en av museets søyler. I mørket bak skimter vi en kropp.
Fra Marthe Ramm Fortuns billedserie i Universitetsmuseet i Bergen. KORO.
Foto
Kristine Jakobsen

Vi har gleden av å invitere deg til performance med Marthe Ramm Fortun i forbindelse med kunstprosjektet Minervas stemme, fredag 27. mai kl 18.00.

Marthe Ramm Fortun skaper en unik, tiårig performance-syklus spesielt for museet med én årlig performance frem til 2028. Til nå har tidsperioden rommet både korona og nedstegninger, graviditet og krig. Syklusen startet i 2019, og årets vil bli den fjerde i denne historiske rekken av særegne og vakre opplevelser av å samles.

Performancen er en del av kunstprosjekt «Minervas stemme», kuratert av Marit Paasche for KORO til Universitetsmuseet i Bergen. Prosjektet består av to fotografiske serier av Ramm Fortun, montert i henholdsvis museets første, andre og tredje etasje, samt to skulpturer av Mattias Härenstam i første etasje.

Hver årlig performance dokumenteres med et fotografi som etter hvert vil fylle det som startet som ti tomme rammer utenfor tårnsalen.    

Tid og sted

Tid: Fredag 27.mai kl 18.00
Sted: Universitetsmuseet i Bergen, Naturhistorie, Muséplassen 3, 5007 Bergen. Møt opp ved hovedinngang ti minutter før kl 18. Det er viktig at du er presis.
Meld deg på her

Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig, og førstemann til mølla-prinsippet rår.

Mer informasjon om Kunst i offentlig rom ved Universitetsmuseet i Bergen finner du her.