Velkommen til omvisning på Kulturhistorie!

Kulturhistorie

Haakon Sheteligs plass 10

Muséhagen
Fra en omvisning i steinhagen i 1927. Rolf Nordhagen (i hatt i midten av bildet) viser fram det nye anlegget "sten-haugen". Helt til venstre Knut Fægri og nummer tre fra venstre er Astrid Karlsen. Rolf Nordhagen har sett dype spor i Muséhagen.
Ukjent

I sommer tilbyr vi omvisning i et utvalg av våre utstillinger. Vi viser dere skatter fra vikingtiden, kirkekunsten, Bergens kulturliv og det gamle Egypt.
Hvem var egentlig mumiene fra det gamle Egypt og hvordan døde de? Hva betyr de mystiske symbolene i den gamle kirkekunsten? På omvisningen får du svar på dette og mye mer.

Omvisningen varer ca. 1 time og passer for alle.

Billettpriser

Voksen: 100,-
Barn: 20,-

Finn en dato og kjøp billett her

Billetten er bare gyldig for omvisning på Kulturhistorie.

Smittevern

Av smittevernhensyn vil det være noen restriksjoner. Hold 1 meters avstand, vask hender og benytt utplasserte spritdispensere ved toalettbesøk. Følg ellers offisielle smittevernråd.

Har du symptomer på sykdom, hold deg hjemme! Syke vil bli avvist i døren. Alle må rette seg etter anvisning fra personalet.